• 1

  lorem ipsum

 • 2

  lorem ipsum

 • 3

  lorem ipsum

 • 4

  lorem ipsum

 • 5

  lorem ipsum

Ο Χώρος Μας

Το οδοντιατρείο μας βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας στον ήσυχο πεζόδρομο της Ζαλοκώστα σε απόσταση αναπνοής από τη Βουλή και το Σύνταγμα. Η κεντρική μας θέση μας επιτρέπει να δεχόμαστε ασθενείς από όλες τις περιοχές της πόλης αλλά και την επαρχία. Περισσότερα για την τοποθεσία μας εδώ.

Διαμορφώσαμε έναν ζεστό και ήρεμο χώρο που θα βοηθήσει και τους πιο φοβισμένους επισκέπτες να χαλαρώσουν πριν από τη συνεδρία τους. Δεχόμαστε μόνο με ραντεβού ελαχιστοποιώντας έτσι την αναμονή των ασθενών μας.

Διαθέτουμε δυο οδοντιατρικές αίθουσες εξοπλισμένες με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και υλικά. Αυτά περιλαμβάνουν ελάχιστης ακτινοβολίας ψηφιακή ακτινογραφία, ενδοστοματική κάμερα, ψηφιακή συσκευή χρωματοληψίας κ.α.

Σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα στο ιατρείο μας υπάρχει ξεχωριστή αίθουσα απολύμανσης και αποστείρωσης όπου ακολουθείται αυστηρό πρωτόκολλο προετοιμασίας των εργαλείων. Έτσι, σε κάθε συνεδρία χρησιμοποιούμε ξεχωριστά σετ εργαλείων σε ειδικά σακουλάκια αποστείρωσης που ανοίγονται μπροστά στον ασθενή και επιτυγχάνουν ιδανική προστασία.
Αναμφίβολα μια άρτια οδοντική θεραπεία αρχίζει πάντα από μια σωστή διάγνωση. Έχοντας υπόψη την σημασία ενός ολοκληρωμένου ακτινολογικού ελέγχου εγκαταστήσαμε ψηφιακό ορθοπαντομογράφο για λήψη πανοραμικών ακτινογραφιών. Έτσι, οι ασθενείς μας κερδίζουν χρόνο και αποφεύγουν την ταλαιπωρία του να ψάξουν κάποιο εξωτερικό διαγνωστικό κέντρο. Σε πολλές δε περιπτώσεις εξυπηρετούμε και ασθενείς άλλων συναδέλφων.

Όροι Χρήσης

Ο επισκέπτης/χρήστης του διαδικτυακού ιστότοπου με την ονομασία www.drgiannopoulos.com/www.drgiannopoulos.gr/www.drgiannopoulos.eu υποχρεούται να διαβάσει προσεκτικά τους παρακάτω όρους χρήσης που ισχύουν για το σύνολο του έγγραφου περιεχομένου, των εικόνων, των γραφικών, των φωτογραφιών και των αρχείων που περιέχονται σε αυτόν. Η χρήση του ανωτέρου ιστότοπου είναι αυστηρά προσωπική και προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συναίνεση και συμφωνία του με τους παρακάτω περιγραφέντες όρους χρήσης. Αν διαφωνεί με έναν ή και περισσότερους εκ των όρων χρήσης, οφείλει να μην κάνει χρήση του συνόλου του περιεχομένου του συγκεκριμένου ιστότοπου.

Πνευματική ιδιοκτησία

Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά το ν.2121/1993 (όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει μέχρι σήμερα) και τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το Ν.100/1975) απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η μερική ή ολική αναπαραγωγή του παρόντος έργου, η αποθήκευσή του σε βάση δεδομένων, η αναμετάδοσή του σε ηλεκτρονική ή μηχανική ή οποιαδήποτε άλλη μορφή, η φωτοανατύπωσή του και η ηχογράφησή του με οποιοδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή σε άλλη διασκευή χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Ως εκδότης θεωρείται εδώ ο διαχειριστής του ιστότοπου.

Ευθύνη επισκέπτη/χρήστη

Ο επισκέπτης/χρήστης του ιστότοπου αναλαμβάνει την ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκαλείται στο διαχειριστή του ιστότοπου από αθέμιτη ή δόλια ή παραπλανητική προς τρίτα πρόσωπα χρήση του παρόντος ιστότοπου.

Δεσμοί (links) προς άλλους διαδικτυακούς ιστότοπους (sites)

Ο παρών δικτυακός ιστότοπος περιέχει παραπομπές σε άλλους δικτυακούς ιστότοπους (sites) , οι οποίοι ανήκουν σε άλλους διαχειριστές. Οι παραπομπές στους άλλους ιστότοπους παρέχονται για την ενημέρωση των χρηστών και για την αξιοποίηση από αυτούς επιπλέον χρήσιμων πληροφοριών. Ο διαχειριστής του ιστότοπου www.drgiannopoulos.com/www.drgiannopoulos.gr/www.drgiannopoulos.eu δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση για το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, την πληρότητα και την ποιότητα υπηρεσιών και την ασφάλεια άλλων δικτυακών τόπων που διασυνδέονται με τον ιστότοπο μέσω ‘δεσμών’, ούτε για τους εξυπηρετητές (servers) μέσω των οποίων οι άλλοι παραπεφθέντες διαδικτυακοί ιστότοποι γίνονται προσβάσιμοι στους επισκέπτες/χρήστες.

E-Mail Service

H υπηρεσία e-mail service από το δικτυακό ιστότοπο παρέχεται σε όσους χρήστες/επισκέπτες το επιθυμούν, αφού προηγουμένως συμπληρώσουν σε μια σχετική φόρμα υποχρεωτικά ορισμένα προσωπικά τους στοιχεία. Ο διαχειριστής μπορεί να χρησιμοποιεί τα στοιχεία του επισκέπτη/χρήστη μόνο για την μεταξύ διαχειριστή και επισκέπτη επικοινωνία. Τα στοιχεία αυτά δεν αποκαλύπτονται ή μεταβιβάζονται σε τρίτους με την εξαίρεση σχετικών διατάξεων του νόμου για την γνωστοποίηση αυτών στις αρμόδιες και μόνο δικαστικές ή αστυνομικές αρχές. Τα προσωπικά δεδομένα του επισκέπτη/χρήστη απαγορεύεται να δημοσιοποιούνται ή να γίνονται με οιονδήποτε τρόπο αντικείμενο εκμετάλλευσης από το διαχειριστή.

Εφαρμοστέο δίκαιο και δικαιοδοσία

Οι όροι και προϋποθέσεις χρήσης του παρόντος ιστότοπου, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση τους διέπονται και συμπληρώνονται από το Ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής ένωσης και τις διεθνείς συνθήκες. Το παρόν κείμενο αποτελεί ρητή γραπτή συμφωνία μεταξύ του διαχειριστή του δικτυακού τόπου και του επισκέπτη/χρήστη του ιστότοπου και των επιμέρους σελίδων αυτού και δεν δεσμεύει παρά μόνο αυτούς. Η τροποποίηση των όρων θα λαμβάνεται υπόψη μόνο εφόσον καταχωρείται από τον διαχειριστή στο παρόν κείμενο και ο επισκέπτης/χρήστης εξακολουθεί να κάνει ανεπιφύλακτη χρήση του ιστότοπου. Οι παρόντες όροι διέπονται και ερμηνεύονται από το ελληνικό δίκαιο και τις σχετικές διατάξεις αυτού, ενώ για οποιαδήποτε διαφορά ανακύψει στα πλαίσια της χρήσης του παρόντος ιστότοπου αποκλειστικά αρμόδια ορίζονται τα δικαστήρια των Αθηνών.